Zorginstelling Care For You

Care for You is een zorginstelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, ADHD, NLD, Syndroom van Down, lichamelijke beperking of een verstandelijke beperking en zijn actief in de regio zuid-oost Brabant en midden-Limburg.

 

Wij bieden verschillende vormen van begeleiding, verzorging & verpleging, Personal Training & Coaching aan, waarbij de cliënt altijd centraal staat.
Zowel op locatie als aan huis bieden wij de hulp die U nodig heeft.
Ook voor hulp bij het aanvragen van een indicatie bent U bij ons aan het juiste adres.

Begeleiding

 

Op het gebied van begeleiding hebben wij jarenlange ervaring als het gaat om individuele begeleiding, woonbegeleiding, maar ook begeleiding in groepsverband.

Omdat onze begeleiders regelmatig cursussen en opleidingen krijgen aangeboden, hebben we een fantastische mix tussen ervaring en de nieuwste kennis.

Verpleging & Verzorging

 

Ons team bestaat uit verschillende verplegers en verzorgers in de regio zuid-oost Brabant en noord-Limburg, waardoor we een groot gebied kunnen bereiken.
Aandacht, een luisterend oor en hart voor de cliënt staan bij ons hoog in het vaandel. Zo zullen wij er altijd voor zorgen dat U slecht met enkele mensen (welke U kunt uitkiezen) te maken krijgt die bij U over de vloer komen.

Coaching & Personal Training

 

Ook hebben wij verschillende coaches werkzaam, zij kunnen helpen op vlakken zoals problemen in het leven, zoeken van een juiste baan of om juist wat steviger in de schoenen te kunnen staan!

Daarnaast hebben wij een personal trainer in dienst, wie zelf jarenlange ervaring heeft in de sport en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Dankzij gecertificeerd personeel en een goede basis motivatie bent U hier dan ook aan het juiste adres!