Wie wij zijn

Dankzij onze kennis, ervaringen en de vraag hierna zijn wij in 2007 gestart met een zorgbureau in Helmond. Ruim 3 jaar later zijn wij op zoek gegaan naar een groter pand, met een weide, zodat wij ook kleinschalige dagbesteding zouden kunnen aanbieden en zijn verder gegaan als zorgboerderij.

Na goed rondkijken hebben wij een prachtige locatie gevonden in Horst-America. In de jaren 2010 en 2011 zijn wij dan ook hard aan de slag gegaan met de verwezenlijking van een activiteitenhal, waardoor onze cliënten vele mogelijkheden zouden krijgen: verzorgen van dieren, bezig zijn in de (moes)tuin, maar ook houtbewerking, knutselen, spelletjes en zelfs karaoke werd mogelijk. Voor ieder wat wils en de cliënt is koning: de activiteiten worden altijd aan de wensen van onze deelnemers aangepast.

Omdat onze zorg niet beperkt is gebleven bij dagbesteding, advies en begeleiding, hebben wij in 2015 het predicaat 'zorginstelling' gekregen.

Inmiddels hebben wij een groot scala aan activiteiten: begeleiding, verzorging, verpleging, coaching, personal training én dagbesteding.

Onze hulpverleners zijn allemaal geselecteerd om kennis, diploma's en plezier en toewijding voor het vak.

Groetjes,

Team Care for You zorg